Organisationen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Analyse

Forstå din organisation

Hvorfor er beslutninger langsomme? Hvorfor fejler jeres projekter? Hvorfor strander opgaverne på bestemte personer? Hvorfor modarbejder afdelinger hinanden? Eller hvorfor kan vi ikke sammen som ledere?

Organisationer kan være svære at forstå, men det er vi til gengæld gode til.

Udvikling

Få en organisation der følger strategien

Et er at sætte et mål eller en vision, men det kan være svært at få organisationen til følge med.

Det er vi gode til, og det er uden at bruge smarte ord. Til gengæld lægger en klar, konkret plan baseret på analyse af jeres organisation og de udfordringer, I står over for, så både ledere og ansatte ved hvad det kræver at komme videre.

Omgivelser

Forstå jeres landskab nu og i fremtiden

KODAK, BR, FONA, Nokia, Blackberry, Blockbuster…vil I ikke være i klub med, men hvordan undgår I det?

Måske er I gode til at læse markedet og måske også til at udvikle produkter, men de færreste forstår som os, hvad det kræver af organisationen at følge med, eller hvordan man får de ansatte til at byde ind på rejsen væk fra afgrunden. Det er vi gode til.

Polinode er blot et af de stærke værktøjer der giver et overblik i hvem der kommunikerer med hvem. Polinode kan hente data fra Outlook, Teams, Sharepoint m.m. og give et klart billede af kommunikationen i organisationen til fortolkning og indsigt.

Modarbejder ledelsen projekterne, eller kommer der ingen beslutninger til møderne, der holder?

Vil I have data på jeres adfærd, beslutningsprocesser og fremdrift, så kan vi tilbyde at hjælp jer.