E-læring

Kurser online • træningsforløb • Webinarer

01.

Kurser online
ELKAN tilbyder via ElkanLab online kurser og forløb. Emnerne er bl.a. ledelse, projektledelse, teamledelse, mødeledelse og personlighedstyper. Kig ind på ElkanLab for se hvad der er kommet til af nyt.

02.

Vi producerer for jer
Hvis I allerede har en portal eller en løsning til e-læring, så udvikler og producerer ELKAN også forløb og kurser inden for vores specialer. Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe med.

03.

Rådgivning om e-læring
Hvad kan e-læring i forhold til fysiske kurser, hvordan lærer man bedst, hvad skal I overveje inden I går i gang og med hvad? Vi rådgiver og analyserer jeres forudsætninger og behov og beskriver, hvordan I konkret kommer i gang ned i mindste detalje. Kontakt os for rådgivning.

Kurser online

Vil I blot købe jer til det hele, så udbyder ELKAN kurser online via ElkanLab. Her er det muligt at købe kurser enkeltvis, i pakker eller bare det hele.

Det giver fleksibilitet for jer og mulighed for at have en mening om, hvad vi skal producere til jer og vores andre kunder.

Produktion

ELKAN har egne faciliteter til at producere og optage e-læringsforløb. Vi udvikler kurserne i samarbejde og I bestemmer jeres grad af involvering.

Vi kan analysere, udvikle, producere, gennemføre og lancere forløb for jer.

Rådgivning og hjælp

Skal I selv i gang med e-læring eller ved I ikke, hvor I skal starte, hvad det kræver, hvad det koster, hvilke systemer I skal vælge eller hvilket projekt I står overfor, så kan vi hjælpe med det.

Vi kan analysere og beskrive det samlede projekt og krav til at drive e-læringsforløb i jeres organisation.